Kouč dorostu: Kluci si v deseti sáhli na dno

Autor: David Kratochvíl - Úterý, 27. září 2022, 01.26 hod.
Dorostenci v 8. kole Krajského přeboru doma prohráli se Ždírcem nad Doubravou 1:2. Od páté minuty hráli v deseti po vyloučení brankáře Vítka Povolného. Do brány se musel stáhnout stoper Štěpán Nečada. Svěřenci Jiřího Novického šli přesto v zápase do vedení, když se prosadil Doskočil. Hosté v závěru prvního poločasu vyrovnali a z kraje druhé půle dokázali strhnout vítězství na svou stranu. 

Bedrníkům aktuálně patří po sedmi odehraných zápasech průběžné druhé místo s pětibodovou ztrátou na vedoucí Lipník. Právě na půdě tohoto soupeře se dorostenci představí v dohrávaném prvním kole, které je na programu ve svátek 28. září. Zápas začne v 10 hodin. 

Podívejte se na rozhovory, které klubové televizi poskytli hlavní kouč Jiří Novický a také zaskakující brankář Štěpán Nečada.

Vzhledem k tomu, že Vítka Povolného čeká automaticky stop kvůli červené kartě a druhý gólman Matyáš Ondruš je po zápase doma s Okříškami stále ještě v rekonvalescenci, vyjadřují se v interview oba aktéři i k tomu, jak řešit nastalou personální krizi na postu gólmana. 

TJ SOKOL BEDŘICHOV - TATRAN ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU 1:2 (1:1)

Branky: 27. Doskočil František - 41. Legát Vlastislav, 49. Stehno Lukáš. Rozhodčí: Krymová Martina. ŽK: Doskočil, Zamastil, Brnický - Legát, Němec. ČK: Povolný (Bedřichov). 86 diváků.

Sestava Bedřichova:

Povolný - Nečada, Doskočil, Tichý, Pavlíček (C) - Švaříček, Kálay (46. Zamastil), Stratil, Pečta (81. Kněžínek), Brnický