V zápase plném zvratů starší žáci přetlačili Nedvědice

Autor: David Kratochvíl - Pátek, 28. 2023, 05.27 hod.
Starší žáci ve středu navečer v dohrávce 1. kola nadstavby Krajského přeboru dokázali doma přetlačit Nedvědice, i když v poločase těsně prohrávali, nakonec se jim podařilo výsledek v druhém dějství otočit a zapsat do tabulky další vítězství. Ve třech odehraných kolech nadstavby ještě neztratili ani bod a průběžnou tabulku vedou před Chotěboří, která má ale zápas s Velkou Bíteší k dobru. 

"Úvod zápasu jsme začali velmi aktivně, po dvou povedených šancích jsme vedli již v 6. minutě 2:0. Bohužel jsme neproměnili dalších pět gólovek. Soupeř následně z dvou nakopnutých míčů vyrovnal a před koncem poločasu chybou gólmana otočil stav na 2:3. Druhý poločas jsme opět začali velkým tlakem na hřišti soupeře, což vedlo k vyrovnání a následně k vítězné brance. Během zápasu jsme se opět trápili s neproměněnými šancemi. Pozitivní je týmový duch hráčů v druhé půli a zvracení zápasu na naší stranu na 4:3," popsal průběh zápasu trenér vítězného mužstva Vratislav Cvach.

TJ SOKOL BEDŘICHOV - SK PERNŠTEJN NEDVĚDICE 4:3 (2:3)

Branky: 2. Grigoryan Tigran, 5. Vacek Michal, 55. Doucha Tomáš, 65. Šilhart Filip - 15. Holánek Petr, 37. Přikryl Tomáš, 40. Holánek Petr. Rozhodčí: Cirhan. ŽK: Šilhart (B). 50 diváků.

Základní sestava sestava Bedřichova
Grigoryan Arman, Grigoryan  Tigran, Jilek, Šilhart, Kubát, Novotny, Ondruš, Poul, Schwarz,Batkhuu, Vacek.