Žáci dál na vítězné vlně. O postup si to v neděli doma rozdají s Chotěboří

Autor: David Kratochvíl - Pondělí, 29. 2023, 23.42 hod.
Starší žáci v 9. kole nadstavby Krajského přeboru potvrdili roli favorita a v sobotu dopoledne přehráli na jejím hřišti Polnou rozdílem třídy 10:0 (5:0). Svěřenci Vratislava Cvacha před posledním kolem nejvyšší krajské soutěže zůstávají na druhém místě. Na vedoucí Chotěboř ztrácí bod. Právě celek z Havlíčkobrodska naši hráči přivítají v neděli 4. června od 10.45 hodin na hlavním hřišti. Postupová matematika hovoří jasně. Pokud Bedrníci zápas zvládnou za tři body, vítězství je katapultuje do divize. 

"Utkání začalo od začátku převahou našeho týmu. Soupeř celých 80 min jen odkopával míče na hrotového hráče. Bohužel se opět opakovala nekvalita a výchova hráčů okolních klubů. Toto utkání nás nikam neposunulo s ohledem na důležité utkání příští týden, kdy hrajeme o první místo. Musím hráče fyzicky a především mentálně připravit na poslední utkání o mistra přeboru," sdělil kouč vítězného mužstva Vratislav Cvach.

SLAVOJ POLNÁ -  TJ SOKOL BEDŘICHOV 0:10 (0:5)

Branky: 19. Grigoryan Arman, 21. Novotný Lukáš, 27. Duchoň Petr, 37. Šilhart Filip, 40. Duchoň Petr, 49. Šilhart Filip, 59. Grigoryan Kamo, 62. Janák Petr, 75. Vacek Michal, 79. Grigoryan Arman. Rozhodčí: Čížek. 27 diváků.

Základní sestava:
Jílek, Schwarz, Novotný, Zamazal, Poul, Grigoryan Tigran, Grigoryan Arman, Ondruš, Pacholík, Duchoň, Šilhart.